luni, 2 noiembrie 2009

nu vi s-a

întîmplat niciodată să vă pomeniți că încercați să ieșiți dintr-o situație incomodă tastînd la repezeală un mesaj prefăcut, fără destinatar, la celular? astfel, atenția va diverge de la voi și veți cădea pentru un minut-două în intimitatea sms-ului (*save my soul). știu că uneori apăsam tastele la întîmplare, rezultatul fiind un fel de limba spargă, alteori chiar elaboram mesaje coerente, de cele mai multe ori auto-mesaje, în care îmi ziceam să fiu mai grozav, mai puțin timorat, să fac nu știu ce pe mîine, tot așa.

mi-am amintit de asta cînd iar am trimis nu știu ce mesaj fără noimă tastînd prin buzunar în frigul de afară, și mi s-a părut că e o copilărie și-o amintire care nu mai e a mea.

știri externe. am uitat să zic, dar se pare că au trecut vreo cinci ani de cînd țin (?) blog. parcă erau puține bloguri atunci, "blogosfera" era plată, acum scriu și eu ca să nu uit de tot că scriu.



(18' of delirium)

4 comentarii:

diddle spunea...

era sa zic la multi ani, referitor la blog. dar lasa, decat multi asa ca asta prezent, adica trei insemari aruncate.. mai bine doar 1 an in care sa scrii MULT :D

vrem MULT! [vorbeam eu in numele MULTimii]

fara ca si cu asta pasta, ca mai ramane de! hai te imbratisez, Catzoseeeenie!

Evergreen spunea...

la multi ani! baga aici insemnari

:) ba... io mereu ma refugiez in telefon cand nu mi-e bine...

Anonim spunea...

cum sa nu. simulez convorbiri intregi, mai ales cand imi vine sa vorbesc singura in mijloace de transport in comun. Me and my MPD :)
bonne anniversaire! i don't understand a word, ma è bellissimo : http://www.youtube.com/watch?v=HjtLSU0I5R0

catz spunea...

did, da' nu-s trei! tre sa fie vreo patru numa' luna trecuta! si mai coc vreo doo pentru 2010! da' mai e omul ocupat, mai merge la un film la pian, chestii :)

rox, multi si tie! distractie placuta unde probabil nu ma citesti acum :D

tuv, multumesc(?) pentru(?) dedicatie(?)! imi place sa cred ca MPD stands for MOPED ;))